10-årsjubileet for Bitcoin Creators forsvinning

For 10 år siden i dag var Bitcoins anonyme skaper, Satoshi Nakamoto, sist aktiv online. Ingen vet hva han har holdt på med siden.

12. desember 2010 postet Bitcoins anonyme skaper for siste gang på BitcoinTalk-forumet.

Ingen har sett eller hørt fra ham siden.

Det er flere grunner til at Bitcoins skaperen vil være anonym

For 10 år siden i dag var Bitcoins anonyme skaper aktiv for siste gang på et Bitcoin- forum. Ingen har hørt fra ham siden.

Satoshi Nakamoto (som kan være en mann, en kvinne eller en gruppe mennesker – ingen vet det egentlig) kom sitt siste innlegg 12. desember 2010, før han logget av neste dag for aldri å komme tilbake til den elektroniske verdenen.

Pete Rizzo, redaktør for kryptovaluta-utveksling Krakens nettsted, gjorde observasjonen på Twitter lørdag. „For 10 år siden i dag gjorde Satoshi sitt siste innlegg til BitcoinTalk-forumet,“ skrev han.

Hvorfor har Bitcoin-oppfinneren Satoshi Nakamoto vært anonym?

I løpet av tiårs pluss levetid har Bitcoin gått fra å være nisjebesettelse av en gruppe cypherpunks på oppslagstavler, til en av verdens største valutaer. Likevel er identiteten til skapelsen …

Nakamotos siste innlegg 12. desember handlet om å forhindre Denial-of-Server (DoS) -angrep mot Bitcoin-nettverket.

10 år senere, og Bitcoins pris har berørt nye høyder – delvis takket være investeringer fra institusjonelle investorer og tilslutning fra høyt profilerte selskaper . Men fyren bak teknologien er ingen steder å finne.

Skaperen av verdens største kryptovaluta har alltid vært anonym, og selv om det gjennom årene har vært mange teorier om hvem han kunne være, er identiteten hans og hvor han fremdeles er ukjent.

En ting er sikkert, skjønt, han har gjort en veldig god jobb med å holde identiteten sin et fullstendig mysterium.